Miele wasmachines

Miele is één van de bekendste wasmachine merken. Het heeft daarbij een erg goede reputatie. Wasmachines van Miele worden vaak als zeer kwalitatief beschouwd! Ze komen dan ook vaak goed uit een test zoals die van de consumentenbond.

Naast de goede kwaliteit kenmerken de wasmachines van Miele zich met verschillende handige functies zoals Twindos, Capdosing, Powerwash 2.0, QuickPowerWash, SingleWash, WiFiConn@ct en Trommelverlichting. Hieronder leggen we per functie uit wat het precies inhoudt.

Miele Twindos

Twindos

Met de Twindos functie van Miele kun je twee reservoirs vullen met verschillende vloeibare wasmiddelen. De machine bepaalt vervolgens zelf per wasbeurt hoeveel wasmiddel er van iedere soort nodig is, en wanneer dit bij de kleding moet worden toegevoegd voor het schoonste resultaat. Je kunt de wasmiddel-reservoirs vullen met twee varianten van het UltraPhase wasmiddel van Miele, of met normaal wasmiddel en wasverzachter uit de supermarkt.

Capdosing

Geen zin om bij ieder wasje na te hoeven denken hoeveel en welk wasmiddel erbij moet? Met Capdosing kun je gebruikmaken van speciale wasmiddel capsules die je in de lade van de wasmachine doet. Miele heeft verschillende capsules voor bijvoorbeeld sportkleding, maar ook verschillende soorten capsules met wasverzachter of zelfs impregneermiddel voor het beschermen van je kleding.  

Powerwash 2.0

Machines met de Powerwash 2.0 functie gaan heel erg efficient met energie om. Ze verbruiken minder water en elektra, maar zorgen wel voor een schoon wasresultaat. Dit gaat zelfs nog een flinke stap verder dan de energieklasse van A+++!

QuickPowerWash

Wil je snel een wasje draaien, zonder dat dit ten koste gaat van het resultaat? Met QuickPowerWash komt de was toch schoon uit de trommel. Zo hoef je niet meer te kiezen tussen snel of schoon.

SingleWash

Je kent het vast wel. Je wilt nog even snel één kledingstuk wassen zodat je dit kunt dragen. Maar de rest van de was is al gedaan… Dan kun je natuurlijk een volledig programma gebruiken, maar zo verspil je veel energie en water. Zonde. De Singlewash functie los dit probleem op. Het is speciaal bedoeld om slechts een enkel kledingstuk te wassen en houdt daarbij rekening met water en energieverbruik. Handig!

WiFiConn@ct miele

WiFiConn@ct

Meerdere keren voor niets naar de wasmachine lopen om er vervolgens achter te komen dat het wasprogramma nog niet klaar is, is nu verleden tijd. Met de WifiConn@ct is je wasmachine verbonden met je wifi-netwerk en wordt je via een app op de hoogte gehouden over de status van je wasbeurt.

Trommelverlichting

Missende sokken omdat je ze over het hoofd zag bij het leeghalen van de trommel? Dat zal niet meer gebeuren met de trommelverlichting van Miele. Zeker als je wasmachine op een donkere plek staat, biedt dit uitkomst. Zodra je het deurtje open doet, gaat het lampje branden!