Verdwaal jij ook tussen alle webshops, op zoek naar een wasmachine, laptop, mobiele airco, wasdroger, vaatwasser, koelkast of diepvriezer? Struikel je over lastige termen als toerental en processor? Wij wel!

Keuzehulp.com is geboren uit de frustratie van avondenlang producten vergelijken en recensies lezen. Het advies op maat, zoals je dat vroeger in de winkel kreeg, miste online. Dat moet makkelijker kunnen.

Wij maken kiezen makkelijk

Met Keuzehulp.com kan iedereen snel en eenvoudig een keuze maken. Je krijgt namelijk een persoonlijk advies gebaseerd op de antwoorden die je geeft. De vragen die we stellen zijn simpel. Kortom: geen ingewikkelde termen of filters. Keuzehulp.com is de vriendelijke verkoper die je helpt, maar dan online. 

Een persoonlijk advies in 3 stappen:

  1. Geef antwoord op een aantal eenvoudige vragen.

  2. Je ontvangt een top 3 van producten die het allerbeste bij jou passen.

  3. We laten je zien waar je deze producten het beste kunt bestellen. 

En dan?

Je zult misschien denken: what’s in it for you? Dat begrijpen we. Als je besluit het voorgestelde product te bestellen, ontvangen we een kleine vergoeding van de betreffende webshop. Wij hebben ze namelijk aan een klant geholpen. Deze vergoeding helpt ons om de keuzehulpen nog slimmer te maken.

Een praatje maken

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? Stuur ons een e-mail via hallo@keuzehulp.com en we antwoorden zo snel mogelijk.

Wij werken samen met

Coolblue Bol.com Mediamarkt HP Store